Toimitus

Kiitos, että vierailit SmileToGo FI:ssa ja asioit kanssamme. Seuraavat ovat ehdot ja edellytykset, jotka muodostavat toimituskäytäntömme.

KÄSITTELYAIKA LÄHETYSTÄ VARTEN

Kaikki tilaukset käsitellään 1-2 arkipäivän kuluessa. Tilauksia ei lähetetä tai toimiteta sunnuntaisin. Kaikki sunnuntaina tehdyt tilaukset käsitellään heti maanantaiaamuna. Jos tilauksia tulee paljon, toimitukset voivat viivästyä ylimääräisellä päivällä. Varaa ylimääräisiä kuljetuspäiviä toimitukseen alla mainittuun aikatauluun, sillä joissakin tapauksissa voi esiintyä pieniä logistisia viivästyksiä, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Jos tilauksesi lähettäminen viivästyy merkittävästi, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

MAA

Tarjoamme erilaisia toimitusvaihtoehtoja ja toimitamme maailmanlaajuisesti. Katso lisätietoja alla olevasta taulukosta; Norja, Ruotsi, Suomi, Tanska, Yhdysvallat, Kanada, Australia, Uusi-Seelanti, Eurooppa, Aasia.

NORJALAINEN TOIMITUSAIKA

Premium seurattu: Kaikki tilaukset, joissa on Premium-kuriirilla seurattu lähetys, käsitellään prioriteettina ja lähetetään Posten Norge, DHL:llä. Toimitusaika on yleensä 3-6 arkipäivää sen jälkeen, kun paketti on lähetetty varastostamme.

Vakiotoimitus: Poste Norge, Early Bird: Kaikki tilaukset lähetetään yhden työpäivän kuluessa joko Poste Norge, Early Bird. Toimitusaika on yleensä 6-10 työpäivää. Saat viestin, jossa on seurantakoodi, kun tilauksesi on lähetetty. Harvinaisissa tapauksissa tämä voi hieman vaihdella kysynnän mukaan, mutta tukitiimimme jäsen ilmoittaa asiakkaalle aina sähköpostitse, jos näin on.

KANSAINVÄLISET TOIMITUSAJAT

Eurooppa

Suomi, Tanska, Ruotsi, Saksa, Ranska, Belgia, Itävalta, Italia, Espanja, Portugali, Sveitsi, Alankomaat, Tanska, Unkari, Luxemburg, Puola, Romania, Bulgaria, Kroatia: 6-11 arkipäivää.

Pohjois-Amerikka

Kanada: 7-11 arkipäivää

Oseania

Australia, Uusi-Seelanti: 10-12 työpäivää

Aasia

Taiwan, Hongkong: 3-4 työpäivää

Japani, Thaimaa, Vietnam, Filippiinit: 5-8 työpäivää

Singapore, Malesia: 3-6 työpäivää

TOIMITUSKULUT

Tarjoamme erittäin edullisen vakiotoimituksen kaikkiin tilauksiin Ruotsiin, Norjaan, Suomeen, Tanskaan ja Eurooppaan hintaan 3,95 €. Muiden kansainvälisten tilausten toimituskulut riippuvat lopullisesta kohdemaasta, ja ne lasketaan kassalla.

TULLIMAKSUT/VEROT

Suomen ulkopuolelle (pois lukien Ruotsi, Norja ja Tanska) toimitettaviin tilauksiin voidaan soveltaa lopullisen kohdemaan tulleja ja veroja. Emme ole vastuussa näiden kustannusten kattamisesta. Valitettavasti emme voi vaikuttaa näihin maksuihin, emmekä voi kertoa, mitkä ovat tarkat kustannukset. Tämä johtuu siitä, että tullisäännöt ja tuontimaksut vaihtelevat suuresti maittain.

Norja, Ruotsi, Suomi, Tanska
Kaikissa Norjaan, Suomeen ja Tanskaan suuntautuvissa tilauksissa katamme nämä kulut, eikä asiakkaan tarvitse maksaa mitään muuta kuin lopullinen hinta kassalla.

TILAUSVAHVISTUS JA SEURANTA

Kun tilauksesi on tehty, saat välittömästi automaattisen tilausvahvistuksen. Kun tilauksesi on lähetetty ja lähetetty varastostamme, saat vahvistussähköpostin, jossa on seurantakoodisi. Tätä seurantakoodia voit sitten käyttää "Seuraa tilaustani" -sivulla, joka löytyy verkkosivujemme ylä- ja alareunasta, saadaksesi jatkuvia päivityksiä tilauksesi edistymisestä. Olet myös tervetullut lähettämään meille sähköpostia tilauksesi tilan tarkistamiseksi, jos jostain syystä ennakoit ongelmia; autamme aina mielellämme kaikin tavoin.

KADONNEET/VARASTETUT PAKETIT

Valitettavasti SmileToGo FI™ ei ole vastuussa varastetuista tai kadonneista paketeista. Kun pakettisi on kunnioitetun kuriirin luona, se ei ole enää meidän käsissämme. Jos heidän antamissaan seurantatiedoissa lukee, että pakettisi on toimitettu osoitteeseesi, mutta et ole saanut sitä, ota yhteyttä kyseiseen kuriiriin saadaksesi lisätietoja. Voit aina lähettää meille sähköpostia tiedusteluasi varten, ja autamme mielellämme.


Kaikki tilaukset lähetetään varastosta 1 arkipäivän kuluessa. Ruuhka-aikoina toimitus voi kestää jopa 3 työpäivää, mutta asiakkaalle ilmoitetaan ja ilmoitetaan aina, jos näin käy.

*Kaikki toimitusajat eivät sisällä viivästyksiä tulliselvityksessä/tulliselvityksessä.