Ehdot ja edellytykset

Tätä verkkosivustoa ylläpitää SmileToGo. Koko sivustolla termit "me", "meitä" ja "meidän" viittaavat SmileToGoon. SmileToGo tarjoaa tämän verkkosivuston, mukaan lukien kaikki tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot, työkalut ja palvelut, sinulle, käyttäjälle, edellyttäen, että hyväksyt kaikki tässä mainitut ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

Vierailemalla verkkosivustollamme ja/tai ostamalla meiltä jotain, käytät "Palveluamme" ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja ("Palveluehdot", "Ehdot"), mukaan lukien kaikki lisäehdot ja -käytännöt, joihin tässä viitataan ja/tai jotka ovat saatavilla hyperlinkin kautta. Näitä Palveluehtoja sovelletaan kaikkiin verkkosivuston käyttäjiin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttäjiin, jotka ovat selaajia, kauppiaita, asiakkaita, myyjiä ja/tai sisällöntuottajia.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti, ennen kuin käytät verkkosivustoamme. Käyttäessäsi tai käyttäessäsi mitä tahansa verkkosivuston osaa hyväksyt näiden käyttöehtojen noudattamisen. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, älä käy verkkosivustolla tai käytä mitään palveluita. Jos näitä käyttöehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyntä rajoittuu nimenomaisesti näihin käyttöehtoihin.

Kaikkiin nykyiseen kauppaan lisättäviin uusiin ominaisuuksiin tai työkaluihin sovelletaan myös käyttöehtoja. Voit tarkastella käyttöehtojen uusinta versiota milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä käyttöehdoista julkaisemalla päivityksiä ja/tai muutoksia verkkosivustollamme. On sinun vastuullasi tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutosten varalta. Jos jatkat verkkosivuston käyttöä tai käyttöä muutosten julkaisemisen jälkeen, sitoudut noudattamaan näitä muutoksia.

Myymäläämme ylläpidetään Shopify Inc. He tarjoavat meille verkkokauppa-alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.

Yhteistyössä Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi, tarjoamme sinulle seuraavat maksutavat. Maksu on suoritettava Klarnalle.

  • Maksa [14] päivän kuluessa: Maksuaika on 14 päivää tavaroiden lähettämisestä tai lippujen/palvelun saatavuuspäivästä. Löydät niiden markkinoiden täydelliset ehdot, joissa tämä maksutapa on käytettävissä, täältä: Iso-Britannia, Saksa, Ruotsi, Norja, Tanska, Suomi, Itävalta, Sveitsi ja Alankomaat.
  • Rahoitus: Klarnan rahoituspalvelun avulla voit maksaa ostoksesi joustavissa tai kiinteissä kuukausierissä kassalla vahvistettujen ehtojen mukaisesti. Maksuerä erääntyy kunkin kuukauden lopussa sen jälkeen, kun Klarna on lähettänyt erillisen kuukausilaskun. Lisätietoja Slice It -palvelusta, mukaan lukien ehdot ja tavanomaiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot, löydät täältä niiden markkinoiden osalta, joilla tämä maksutapa on saatavilla: Itävalta, Iso-Britannia, Saksa, Ruotsi, Norja, Tanska ja Suomi.
  • Suora pankkisiirto: Käytettävissä Saksassa, Itävallassa, Belgiassa, Italiassa, Espanjassa, Puolassa ja Alankomaissa. Tiliäsi veloitetaan suoraan tilauksen tekemisen jälkeen.
  • Suoraveloitus: Tiliäsi veloitetaan tavaroiden tai lippujen/palvelun saatavuuspäivän jälkeen tai tilauksen yhteydessä ilmoitettujen aikataulujen mukaisesti. Sinulle ilmoitetaan päivämäärä(t) sähköpostitse.
  • Korttimaksut: Käytettävissä Ruotsissa, Saksassa ja Itävallassa. Summa varataan kortiltasi ja veloitetaan sen jälkeen, kun tavarat tai liput on lähetetty/palvelu on saatavilla. Jos kyseessä on tilaus, summa veloitetaan ilmoitettujen aikataulujen mukaisesti.

Maksutavat Maksa [14] päivässä, Slice It ja suoraveloitus ovat käytettävissä vain, jos luottoluokitus on positiivinen. Tätä tarkoitusta varten välitämme tilauksen käsittelyn ja ostoksen käsittelyn aikana tietosi osoitteen ja luottokelpoisuuden tarkistamista varten Klarnalle. Voimme tarjota sinulle käytettävissä olevia maksutapoja vain luottotietojen tarkistuksen tuloksen perusteella. Yleistä tietoa Klarnasta ja maakohtaiset käyttöehdot löytyvät osoitteesta klarna.com. Henkilötietojasi käsitellään sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja Klarnan tietosuojakäytännössä annettujen tietojen mukaisesti.

Lisätietoja ja Klarnan käyttöehdot löytyvät täältä. Henkilötietojasi käsitellään sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja Klarnan tietosuojakäytännössä annettujen tietojen mukaisesti.

KOHTA 1 - VERKKOKAUPAN KÄYTTÖEHDOT

Hyväksymällä nämä käyttöehdot vakuutat, että olet saavuttanut täysi-ikäisyyden asuinvaltiossasi tai -provinssissasi tai että olet täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai -provinssissasi ja olet antanut meille suostumuksesi siihen, että joku alaikäisistä huollettavistasi saa käyttää tätä sivustoa.
Et saa käyttää tuotteitamme laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin, etkä saa rikkoa mitään lainkäyttöalueesi lakeja (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tekijänoikeuslait) käyttäessäsi palvelua.
Et saa lähettää matoja, viruksia tai muuta tuhoavaa koodia.
Minkä tahansa ehdon rikkominen johtaa palvelusi välittömään irtisanomiseen.

KOHTA 2 - YLEISET EHDOT

Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelusta milloin tahansa ja mistä tahansa syystä.
Hyväksyt, että sisältösi (muut kuin luottokorttitiedot) siirretään salaamattomana ja että siihen voi liittyä (a) siirtoja eri verkkojen välityksellä ja (b) muutoksia liitettyjen verkkojen tai laitteiden teknisten vaatimusten mukaisiksi. Luottokorttitiedot salataan aina, kun niitä siirretään verkkojen välityksellä.
Sitoudut olemaan jäljentämättä, kopioimatta, kopioimatta, myymättä, jälleenmyymästä tai hyödyntämättä mitään palvelun osaa, palvelun käyttöä tai pääsyä palveluun tai yhteystietoja verkkosivustolla, jonka kautta palvelua tarjotaan, ilman meiltä saatua nimenomaista kirjallista lupaa.
Tässä Sopimuksessa käytetyt otsikot ovat vain tarkoituksenmukaisia, eivätkä ne muuten rajoita tai vaikuta näihin Ehtoihin.

KOHTA 3 - TIETOJEN OIKEELLISUUS, TÄYDELLISYYS JA AJANTASAISUUS

Emme ole vastuussa siitä, jos tällä verkkosivustolla olevat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Tämän verkkosivuston aineisto on tarkoitettu vain yleiseksi tiedoksi, eikä sitä pidä käyttää ainoana perusteena päätöksenteolle ilman, että tutustutaan ensisijaisiin, tarkempiin, täydellisempiin tai ajantasaisempiin tietolähteisiin. Tämän verkkosivuston aineiston käyttö tapahtuu omalla vastuulla.
Tämä verkkosivusto saattaa sisältää tiettyjä historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät välttämättä ole ajantasaisia, ja ne on tarkoitettu vain tiedoksi. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän verkkosivuston sisältöä milloin tahansa, mutta emme ole velvollisia päivittämään verkkosivustomme tietoja. Hyväksyt, että on sinun vastuullasi seurata verkkosivustomme muutoksia.

KOHTA 4 - PALVELUN JA HINTOJEN MUUTOKSET

Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.
Pidätämme oikeuden muuttaa palvelua (tai sen osaa tai sisältöä) tai lopettaa sen käytön milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.
Emme ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle mistään Palvelun muuttamisesta, hinnanmuutoksesta, keskeyttämisestä tai lopettamisesta.

KOHTA 5 - TUOTTEET TAI PALVELUT (tarvittaessa)

Tietyt tuotteet tai palvelut voivat olla saatavilla vain verkossa verkkosivuston kautta. Näitä tuotteita tai palveluita voi olla saatavilla vain rajoitettu määrä, ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautusehtojemme mukaisesti.
Olemme pyrkineet kaikin tavoin toistamaan myymälässä olevien tuotteiden värit ja kuvat mahdollisimman tarkasti. Emme voi taata, että tietokoneesi näyttö näyttää kaikki värit tarkasti.
Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia rajoittamaan tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä mille tahansa henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määrää. Kaikkia tuotekuvauksia tai tuotteiden hintoja voidaan muuttaa milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja oman harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen myynti milloin tahansa. Kaikki tällä verkkosivustolla olevat tuote- tai palvelutarjoukset ovat mitättömiä siellä, missä ne ovat kiellettyjä.
Emme takaa, että ostamasi tai vastaanottamasi tuotteen, palvelun, tiedon tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että palvelun virheet korjataan.

KOHTA 6 - LASKUTUS- JA TILITIETOJEN OIKEELLISUUS

Pidätämme oikeuden hylätä minkä tahansa meille tekemäsi tilauksen. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa henkilö-, kotitalous- tai tilauskohtaisia ostomääriä. Nämä rajoitukset voivat koskea tilauksia, jotka on tehty samalta asiakastililtä, samalla luottokortilla ja/tai tilauksia, joissa käytetään samaa laskutus- ja/tai toimitusosoitetta. Jos muutamme tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa siitä sinulle ottamalla yhteyttä tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai laskutusosoitteeseen/puhelinnumeroon. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset, jotka arviomme mukaan näyttävät jälleenmyyjien, jälleenmyyjien tai jakelijoiden tekemiltä.

Sitoudut antamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista kaupassamme tehdyistä ostoksista. Sitoudut päivittämään tilitietosi ja muut tietosi, kuten sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numerot ja voimassaolon päättymispäivämäärät, viipymättä, jotta voimme suorittaa maksutapahtumat ja ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä.

Lisätietoja saat lukemalla palautuskäytäntömme.

KOHTA 7 - VALINNAISET TYÖKALUT

Saatamme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita emme valvo, joita emme valvo tai joihin emme voi vaikuttaa.
Hyväksyt ja hyväksyt, että tarjoamme pääsyn tällaisiin työkaluihin "sellaisenaan" ja "sellaisena kuin se on saatavilla" ilman takuita, vakuutuksia tai ehtoja ja ilman lupaa. Emme ota mitään vastuuta, joka aiheutuu kolmansien osapuolten valinnaisten työkalujen käytöstäsi tai liittyy siihen.
Verkkosivuston kautta tarjottujen valinnaisten työkalujen käyttö tapahtuu omalla vastuullasi ja harkintasi mukaan, ja sinun on varmistettava, että tunnet ja hyväksyt ehdot, joilla asianomaiset kolmannen osapuolen tarjoajat tarjoavat työkaluja.
Saatamme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluja ja/tai ominaisuuksia verkkosivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien julkaiseminen). Tällaiset uudet ominaisuudet ja/tai palvelut ovat myös näiden käyttöehtojen alaisia.

OIKEUDELLISET TIEDOT

Myyjän henkilöllisyys (UBO):

Yrityksen nimi: 
Flow Trading ltd
Yrityksen osoite: Str. Nikola Gabrovski 71, Veliko Turnovo, 5000, Bulgaria

Jäljempänä "yhtiö".

Maksut perii:

Yrityksen nimi: Fastpay Solutions ltd
Yrityksen osoite: 12, Linden road, London, N11 1ER, Yhdistynyt kuningaskunta.

Sähköposti: support@smiletogo-fi.com

KOHTA 8 - LINKIT KOLMANSIIN OSAPUOLIIN

Tietyt Palvelumme kautta saatavilla olevat sisällöt, tuotteet ja palvelut voivat sisältää kolmansien osapuolten materiaalia.
Tällä Sivustolla olevat kolmansien osapuolten linkit saattavat viedä sinut kolmansien osapuolten verkkosivustoille, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme ole vastuussa niiden sisällön tai oikeellisuuden tarkistamisesta tai arvioimisesta, emmekä anna mitään takuita tai vakuutuksia emmekä ota vastuuta mistään kolmansien osapuolten materiaaleista tai verkkosivustoista tai muista kolmansien osapuolten materiaaleista, tuotteista tai palveluista.
Emme ole vastuussa mistään vahingoista, jotka aiheutuvat kolmansien osapuolten verkkosivustojen yhteydessä tapahtuvasta tavaroiden, palvelujen, resurssien, sisällön tai muiden tapahtumien ostamisesta tai käytöstä. Tutustu kolmansien osapuolten tarjoajien käytäntöihin ja käytäntöihin huolellisesti ja varmista, että ymmärrät ne ennen liiketoimen tekemistä. Kolmansien osapuolten tuotteisiin liittyvät valitukset, vaatimukset, huolenaiheet tai kysymykset on osoitettava asianomaiselle kolmannen osapuolen tarjoajalle.

KOHTA 9 - KÄYTTÄJIEN KOMMENTIT, PALAUTE JA MUUT ILMOITUKSET

Jos lähetät tiettyjä merkintöjä (esim. kilpailuehdotuksia) vastauksena pyyntöömme tai lähetät luovia ideoita, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia verkossa, sähköpostitse, postitse tai muulla tavoin ilman pyyntöämme (yhteisesti "Kommentit"), hyväksyt, että voimme muokata, kopioida, julkaista, jakaa, kääntää ja muutoin käyttää lähettämiäsi kommentteja missä tahansa välineessä milloin tahansa rajoituksetta. Emme ole emmekä ole velvollisia (1) pitämään mitään Kommentteja luottamuksellisina, (2) maksamaan mitään korvausta kommenteista tai (3) vastaamaan kommentteihin.

Voimme seurata, muokata tai poistaa sisältöä, jota pidämme oman harkintamme mukaan laittomana, loukkaavana, uhkaavana, herjaavana, kunnianloukkaavana, pornografisena, säädyttömänä tai muulla tavoin paheksuttavana tai joka loukkaa jonkun osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä käyttöehtoja, mutta emme ole siihen velvollisia.
Sitoudut siihen, että kommenttisi eivät loukkaa minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkit, yksityisyys, henkilökohtaiset tai muut henkilökohtaiset tai omistusoikeudet. Lisäksi hyväksyt, että kommenttisi eivät sisällä herjaavaa tai muutoin lainvastaista, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia tai tietokoneviruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voivat millään tavalla häiritä Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaa. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, esiintyä toisena henkilönä tai muutoin johtaa meitä tai kolmatta osapuolta harhaan kommenttien alkuperän suhteen. Olet yksin vastuussa kaikista antamistasi kommenteista ja niiden oikeellisuudesta. Emme ota vastuuta sinun tai kolmannen osapuolen lähettämistä kommenteista.

KOHTA 10 - HENKILÖTIEDOT

Henkilötietojen antaminen verkkokaupan kautta on tietosuojakäytäntömme alaista. Voit tutustua tietosuojakäytäntöömme.

KOHTA 11 - VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA LAIMINLYÖNNIT

Sivustomme tai palvelumme tiedot saattavat toisinaan sisältää kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, kampanjoihin, tarjouksiin, tuotteiden toimituskuluihin, toimitusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheitä, epätarkkuuksia tai puutteita ja muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksen, jos Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston tiedot ovat epätarkkoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (myös sen jälkeen, kun olet tehnyt tilauksen).
Emme ole velvollisia päivittämään, muuttamaan tai selventämään mitään Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston tietoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, hintatiedot, ellei laki sitä vaadi. Mitään Palvelussa tai jollakin siihen liittyvällä verkkosivustolla ilmoitettua päivitys- tai päivityspäivämäärää ei tule pitää osoituksena siitä, että kaikki Palvelussa tai jollakin siihen liittyvällä verkkosivustolla olevat tiedot on muutettu tai päivitetty.

KOHTA 12 - KIELLETYT KÄYTTÖTARKOITUKSET

Kaikkien muiden käyttöehdoissa esitettyjen kieltojen lisäksi sinua kielletään käyttämästä Sivustoa tai sen sisältöä: (a) mihin tahansa laittomaan tarkoitukseen; (b) kehottamaan muita suorittamaan tai osallistumaan laittomaan toimintaan; (c) rikkomaan kansainvälisiä, liittovaltion, maakuntien tai osavaltioiden määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia asetuksia; (d) loukkaamaan tai rikkomaan immateriaalioikeuksiamme tai muiden immateriaalioikeuksia; (e) ahdistella, väärinkäyttää, loukata, loukata, vahingoittaa, häpäistä, panetella, herjata, halventaa, pelotella tai syrjiä sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen alkuperän, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vammaisuuden perusteella; (f) välittää vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; (g) ladata tai välittää viruksia tai muunlaisia haitallisia koodeja, jotka häiritsevät tai voivat häiritä millään tavalla Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimintaa tai toimintaa; (h) kerätä tai jäljittää toisten henkilötietoja; (i) roskapostitukseen, phishingiin, pharmingiin, henkilöitymiseen, spiderointiin, crawlingiin tai scrapingiin; (j) säädyttömiin tai moraalittomiin tarkoituksiin; tai (k) Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin tietoturvaominaisuuksien vaarantamiseen tai kiertämiseen. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston käytön, jos rikot jotakin kiellettyä käyttötarkoitusta.

KOHTA 13 - VASTUUVAPAUSLAUSEKE; VASTUUN RAJOITTAMINEN

Emme takaa, että palvelumme käyttö on keskeytymätöntä, oikea-aikaista, turvallista tai virheetöntä.
Emme takaa, että Palvelun käytöstä saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia.
Hyväksyt, että voimme ajoittain poistaa Palvelun toistaiseksi tai lopettaa Palvelun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.
Hyväksyt nimenomaisesti, että Palvelun käyttö tai käyttämättömyys on täysin omalla vastuullasi. Palvelu ja kaikki Palvelun kautta saatavillesi asetetut tuotteet ja palvelut tarjotaan (ellei me nimenomaisesti toisin mainita) "sellaisena kuin se on" ja "sellaisena kuin se on saatavilla" käyttöösi ilman minkäänlaisia nimenomaisia tai epäsuoria vakuutuksia, takuita tai ehtoja, mukaan lukien implisiittiset takuut tai ehdot, jotka koskevat kauppakelpoisuutta, kauppalaatuisuutta, soveltuvuutta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyyttä, omistusoikeutta ja loukkaamattomuutta.

SmileToGo, johtajamme, toimihenkilömme, työntekijämme, tytäryhtiömme, edustajamme, urakoitsijat, harjoittelijat, tavarantoimittajat, palveluntarjoajat tai lisenssinantajat eivät missään tapauksessa ole vastuussa mistään vahingoista, menetyksistä, vaateista tai suorista, epäsuorista, satunnaisista, satunnaisista, rangaistusluonteisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, mukaan lukien, mutta ei rajoitetusti, menetetyt voitot, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, menetetyt tiedot, korvauskustannukset tai muut vastaavanlaiset vahingot riippumatta siitä, perustuvatko ne sopimukseen, vahingonkorvausvelvollisuuteen (mukaan lukien huolimattomuus) (mukaan lukien huolimattomuus), ankaraan vastuuseen tai muulla tavoin, jotka johtuvat Palvelun tai Palvelun kautta hankittujen tuotteiden käytöstä tai mistä tahansa muusta väitteestä, joka liittyy millään tavalla Palvelun tai minkä tahansa tuotteen käyttöön, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, virheet tai puutteet Sisällössä tai kaikenlaiset menetykset tai vahingot, jotka johtuvat Palvelun tai Palvelun kautta lähetetyn, välitetyn tai muulla tavoin saataville asetetun Sisällön (tai tuotteiden) käytöstä, vaikka tällaisten mahdollisuudesta olisi tiedotettu. Koska joissakin valtioissa tai lainkäyttöalueilla ei sallita välillisten tai satunnaisten vahinkojen korvausvastuun poissulkemista tai rajoittamista, vastuumme tällaisissa valtioissa tai lainkäyttöalueilla rajoittuu lain sallimaan enimmäismäärään.

KOHTA 14 - VAHINGONKORVAUS

Sitoudut korvaamaan, puolustamaan ja pitämään HandPickedin ja emoyhtiömme, tytäryhtiömme, tytäryhtiömme, yhteistyökumppanimme, toimihenkilömme, johtajamme, asiamiehemme, toimeksisaajamme, lisenssinantajat, palveluntarjoajamme, alihankkijamme, tavarantoimittajamme, harjoittelijamme ja työntekijämme vahingoittumattomina kaikilta vaatimuksilta tai vaatimuksilta, kohtuulliset asianajokulut mukaan lukien, jotka kolmas osapuoli on esittänyt, jotka johtuvat näiden käyttöehtojen tai niissä viitattujen asiakirjojen rikkomuksestasi, tai siitä, että olet loukannut mitä tahansa lakia tai jonkin kolmannen osapuolen oikeuksia, tai jotka ovat johtuneet siitä.

KOHTA 15 - EROTETTAVUUS

Jos jokin näiden käyttöehtojen määräys katsotaan laittomaksi, mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen määräys on kuitenkin täytäntöönpanokelpoinen sovellettavan lain sallimissa rajoissa, ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan erotettavaksi näistä käyttöehdoista, eikä tällainen määrittely vaikuta jäljelle jäävien määräysten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

KOHTA 16 - IRTISANOMINEN

Ennen irtisanomispäivää syntyneet osapuolten velvoitteet ja vastuut säilyvät kaikilta osin tämän sopimuksen irtisanomisen jälkeenkin.
Nämä käyttöehdot pysyvät voimassa, kunnes sinä tai me irtisanomme ne. Voit irtisanoa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, että et enää halua käyttää palveluitamme tai jos et enää käytä verkkosivustoamme.
Jos oman harkintamme mukaan et noudata tai epäilemme, että et noudata näiden käyttöehtojen ehtoja tai määräyksiä, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, ja olet vastuussa kaikista erääntyneistä summista irtisanomispäivään asti, ja/tai voimme vastaavasti evätä sinulta pääsyn palveluihimme (tai niiden osiin).

KOHTA 17 - KOKO SOPIMUS

Se, että emme käytä tai pane täytäntöön mitään näiden käyttöehtojen oikeutta tai määräystä, ei merkitse luopumista kyseisestä oikeudesta tai määräyksestä.
Nämä käyttöehdot ja kaikki käytännöt tai toimintasäännöt, jotka olemme julkaisseet tällä sivustolla tai Palveluun liittyen, muodostavat koko sopimuksen ja yhteisymmärryksen sinun ja meidän välillä, ja ne ohjaavat Palvelun käyttöäsi ja syrjäyttävät kaikki aiemmat tai samanaikaiset sopimukset, tiedonannot ja ehdotukset, olivatpa ne sitten suullisia tai kirjallisia, sinun ja meidän välillä (mukaan lukien, mutta ei rajoitetusti, kaikki aiemmat versiot käyttöehdoista).
Näiden käyttöehtojen tulkinnassa esiintyviä epäselvyyksiä ei tulkita niiden laatijaa vastaan.

KOHTA 18 - KÄYTTÖEHTOJEN MUUTOKSET

Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla.
Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa näiden käyttöehtojen osan julkaisemalla päivityksiä ja muutoksia verkkosivustollamme. On sinun vastuullasi tarkistaa sivustomme säännöllisesti muutosten varalta. Jos jatkat sivustomme tai palvelumme käyttöä sen jälkeen, kun näihin käyttöehtoihin on tehty muutoksia, hyväksyt kyseiset muutokset.

KOHTA 19 - YHTEYSTIEDOT
support@smiletogo-fi.com