Palautus- ja hyvityskäytäntö

Meillä on 30 päivän palautusoikeus, mikä tarkoittaa, että sinulla on 30 päivää aikaa pyytää palautusta sen jälkeen, kun olet vastaanottanut tuotteen.

Jos haluat aloittaa palautuksen tai jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä osoitteeseen support@smiletogo-fi.com.

Jotta tuote voidaan palauttaa, sen on oltava samassa kunnossa kuin se on vastaanotettu, kokoonpanemattomana ja käyttämättömänä, etiketöitynä ja alkuperäispakkauksessa. Tarvitset myös kuitin ostotodistukseksi.

Jos palautus hyväksytään, lähetämme sinulle ohjeet siitä, mihin lähetät pakettisi takaisin johonkin Yhdistyneen kuningaskunnan varastostamme, riippuen siitä, mikä on sinua lähimpänä. Varmista, että tuote on alkuperäispakkauksessaan, mukaan lukien käyttöohjeet, kaukosäädin ja kaikki asennustarvikkeet (tarvittaessa), muuten palautusta ei hyväksytä. Olet vastuussa tuotteen palauttamisesta aiheutuvista postikuluista, ellei tuote ole vahingoittunut, viallinen tai väärä tuote. Jos näin on, ja tämän todistamiseksi vaadimme valokuvatodistuksen sähköpostitse ja olemme yhteydessä kuljetusliikkeeseen. Jos lähetät yli 50 euron arvoisen tuotteen, suosittelemme, että käytät jäljitettävää lähetyspalvelua tai otat lähetysvakuutuksen (valinnainen valintasi mukaan).

Kun palautuksesi on saapunut takaisin johonkin Yhdistyneen kuningaskunnan varastoistamme, se tarkastetaan ja palautus palautetaan kokonaisuudessaan, kun palautus on hyväksytty. Kun tuote on vastaanotettu, palautuksen myöntäminen ja käsittely voi kestää pankistasi tai korttipalveluntarjoajastasi riippuen jopa 15 päivää. Olisimme kiitollisia, jos ilmoittaisit meille, mikä ongelma oli, sillä se auttaa meitä ymmärtämään paremmin tarpeitasi ja odotuksiasi sekä tulevien asiakkaiden tarpeita ja odotuksia. Tästä on suurta hyötyä kehitystiimillemme, sillä tuotteita voidaan jatkuvasti parantaa, jotta voimme tarjota markkinoiden parhaita mahdollisia tuotteita.

Ota meihin yhteyttä 30 päivän kuluessa toimituksesta saadaksesi täyden hyvityksen. Jos tuotteiden toimituksesta on kulunut 30 päivää, pahoittelemme, ettemme voi tarjota sinulle hyvitystä tai vaihtoa.


VAURIOT JA ONGELMA
Tarkasta tilauksesi vastaanotettuasi ja ota välittömästi yhteyttä, jos tuote on viallinen, vahingoittunut tai jos olet saanut väärän tuotteen, jotta voimme arvioida ongelman ja korjata sen.

Valitettavasti tuotteesi saattaa vahingoittua kuljetuksen aikana. Tässä tapauksessa toimitamme aina uuden paketin maksutta ensimmäisellä kerralla, emmekä valitettavasti voi antaa hyvitystä. Jos viallinen tuote saapuu toisen kerran, hyvitämme sinulle koko ostohinnan.

Liitä mukaan selkeä kuva vahingoittuneesta, viallisesta tai virheellisestä tuotteesta ja ilmoita tilausnumerosi ja nimesi.

Olemme aina vastuussa vahingoittuneen, viallisen tai virheellisen tuotteen (tuotteiden) aiheuttamista ylimääräisistä toimituskuluista.

POIKKEUKSET / EI-PALAUTETTAVAT TUOTTEET
Tietyntyyppisiä tuotteita ei voi palauttaa, kuten räätälöityjä tuotteita (kuten erikoistilauksia tai henkilökohtaisia tuotteita). Emme myöskään hyväksy palautuksia vaarallisista materiaaleista, syttyvistä nesteistä tai kaasuista. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä ja huolenaiheita tietystä tuotteesta.

HUKATUT PAKKAUKSET
Jos paketti on kadonnut tai sitä ei voida toimittaa logistisista syistä, lähetämme aina uuden paketin ennen kuin aloitamme palautuksen.

NOUTAMATTOMAT/KIELTÄYTYNEET PAKETIT
Jos paketti toimitetaan kotiovellesi tai jätetään postitoimistoon, SmileToGo FI korvaa paketin toimituskulut. Jos pakettia ei vastaanoteta tai sitä ei noudeta postitoimistosta, se palautetaan automaattisesti toimittajalle, ja meillä on oikeus vähentää 15 sinulle palautettavasta summasta. Tämä koskee myös paketteja, jotka on lähetetty useita sähköposteja tai tekstiviestejä ilman, että niihin on puututtu.

VAIHTO
Nopein tapa varmistaa, että saat haluamasi tuotteen, on palauttaa hankkimasi tuote ja kun palautus on hyväksytty, ostaa uusi tuote erikseen.

PALAUTUKSET
Ilmoitamme sinulle, kun olemme vastaanottaneet, tarkastaneet ja vahvistaneet palautuksesi. Sinulle palautetaan automaattisesti alkuperäinen maksutapasi. Palautustodistus lähetetään automaattisesti sähköpostiisi. Muistathan myös, että pankkisi tai luottokorttiyhtiösi voi kestää jonkin aikaa käsitellä palautuksesi (tämä voi vaihdella pankkikohtaisesti).

Paluun yksityiskohdat:
Nimi: Ivan Ivanov
Osoite: Nikola Gabrovski 71
Postinumero: 5000
Kaupunki: Veliko Turnovo
Maa: Bulgaria 

PALAUTUSKULUT
Posti Suomi lähettää pakettisi Bulgariaan vähintään 15, kun mukana on track & trace ja vähintään 10 ilman track & trace. DHL veloittaa vähintään 40 postin lähettämisestä Bulgariaan.

PERUUTUSEHDOT
Peruutusehtomme on voimassa 1 tunnin ajan. Jos haluat peruuttaa tilauksesi saadaksesi täyden hyvityksen, lähetä sähköpostia osoitteeseen support@smiletogo-fi.com tai ota meihin yhteyttä verkkosivuston yhteydenottolomakkeen kautta. Saat hyvityksen alkuperäiseen maksutapaan 12 tunnin kuluessa. Jos paketti on jo lähetetty varastostamme tai se on matkalla, peruutusta paketin kuljetuksen aikana ei voida myöntää, koska tätä pakettia ei voida pysäyttää. Odota sitten paketin saapumista ja kun paketti on vastaanotettu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, he voivat antaa sinulle ohjeita.

30 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN -TAKUU
Osoittaaksemme luottamuksemme tarjoamiimme tuotteisiin ja niiden arvoon sinulle, tarjoamme 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Sinun tarvitsee vain lähettää meille sähköpostia 30 päivän kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta. Olisimme kiitollisia, jos ilmoittaisit meille, sillä se auttaa meitä ymmärtämään paremmin tarpeitasi ja odotuksiasi sekä tulevien asiakkaiden tarpeita ja odotuksia.