Tietoa meistä

HEI, TERVETULOA SMILETOGO FI!

Tervetuloa Suomessa sijaitsevaan aurinkovalaistusyritykseemme! Olemme intohimoisten henkilöiden tiimi, joka on omistautunut tarjoamaan kestäviä ja ympäristöystävällisiä valaistusratkaisuja sekä asuin- että kaupallisiin ympäristöihin.

Missiomme on tuoda Suomen markkinoille kohtuuhintaisia ja luotettavia aurinkovalaistusvaihtoehtoja, jotka auttavat vähentämään energiankulutusta ja hiilidioksidipäästöjä ja edistävät samalla planeettamme vihreämpää tulevaisuutta.

Ymmärrämme laadun merkityksen, minkä vuoksi olemme valinneet huolellisesti parhaat aurinkovalaistustuotteet luotettavilta valmistajilta ympäri maailmaa. Tuotevalikoimaamme kuuluu aurinkovalaisimia, polku- ja seinävalaisimia, valonheittimiä ja paljon muuta, jotka on suunniteltu kestämään Suomen ankarat sääolosuhteet ja tarjoamaan pitkäaikaista suorituskykyä.

Keitä me olemme?

No, olemme pieni yritys, jolla on suuri visio. Tavoitteenamme on tulla Suomen ympäristöystävällinen myymälä numero 1 kaikkiin valaistustarpeisiisi.

Arvostamme asiakastyytyväisyyttä ja pyrimme tarjoamaan poikkeuksellisen kokemuksen alusta loppuun. Asiantunteva tiimimme on aina käytettävissä vastaamaan kysymyksiin ja antamaan neuvoja parhaista valaistusratkaisuista erityistarpeisiisi.

Olemme ylpeitä voidessamme palvella norjalaista yhteiskuntaa ja edistää valoisampaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Haluamme kiittää sinua siitä, että olet osa aurinkovalaistusyhteisöä, joka auttaa meitä saavuttamaan tämän tavoitteen, ja siitä, että harkitset aurinkovalaistusyritystämme valaistustarpeisiisi.

Niin, ja jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, sinulla on jokin huolenaihe tai et löydä etsimääsi, ota yhteyttä osoitteeseen support@smiletogo-fi.com. ja ystävällinen asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään.

Yritys: Flow Trading ltd

Tel: +358 410878466

Sähköposti: support@smiletogo-fi.com.